Hva trenger du hjelp til? Her finner du oversikten, helt enkelt.

Skulle det mot formodning være noe du ikke finner på oversikten så betyr ikke det at ikke denne tjenesten leveres. Send meg en e-post eller slå på tråden så finner vi ut av det sammen.

Identitet

En identitet er alt fra en frittstående logo til en kompleks branding av ditt firma. Om du er en gründerbedrift eller et konsern har jeg løsningene.

Les mer

På nett & sosiale medier

I dag trenger man å være synlig på nett, enten med nettside, nettbutikk og/eller i sosiale medier. Jeg hjelper deg med å løse kabalen.

Les mer

Trykksaker

Om du trenger et enkelt visittkort eller har behov for plakater eller store kataloger så får du dette med høy kvalitet og meget gode priser.

Les mer

Markedsføring

Om du trenger bistand til en kampanje eller om du trenger hjelp til å styre bedriftens markedsføringskampanjer så finner vi sammen gode løsninger.

Les mer

Redaksjonell design

Om du trenger tekstinnhold og design til annonsering, blogg eller innhold til nettsider og kataloger så er dette innenfor din rekkevidde her.

Les mer

Emballasje

Trenger du enkle handleposer til din butikk eller har du behov for vareesker eller innpakning? Les mer om hvordan behovene dine løses her.

Les mer

Profilering

Profilering kan være alt fra plakater til gatebukken din til storformat, bildekor, strøartikler eller andre produkter du har behov for til eksponering.

Les mer

Rådgivning

Jeg bistår med alt fra enkel rådgivning til å legge strategier for reklame, markesføring og løsninger som trengs for å strømlinjeforme ditt budskap.

Les mer

Illustrasjon & foto

Ansattprofilering? Produksjon -og produktfoto? Kreative illustrasjoner? Redigering og forbedring av eksisterende materiell? 

Les mer

Identitet