Etter en rekke år i reklame og mediabransjen, som designer, utvikler, markedssjef m.m. var tiden inne for å tilby mine tjenester uten fordyrende -og forvirrende mellomledd, til bedrifter av alle størrelser.

Mitt erfaringsfelt er som nevnt bredt, noe som gjør at jeg vil kunne bistå med det aller meste av visuelle tjenester uten fordyrende, -og forvirrende mellomledd. Du som kunde kan ditt fagfelt best så jeg er lydhør for dine forslag og ønsker. Jeg kommer med innspill slik jeg kjenner bransjen og sammen skaper vi de gode visuelle historiene og kommunikasjonen for å nå dine kunder.

Ved prosjekter som strekker seg utover andre fagfelt har jeg et knippe av det jeg anser som bransjens beste som samarbeidspartnere.

Her får du direkte, konkret og usminket tilbakemelding. Jeg møter deg på dine vilkår, å sammen spiller vi oss gode i et hvert prosjekt.

Pr. i dag driver jeg fra hjemmekontor. Dette for å holde kostnadene nede i begge ender av skalaen. Ønsker du et møte så kommer jeg gjerne til dere i deres lokaler. Vi kan også møtes på en hyggelig kafé eller dere kan så klart komme hit om dere ønsker det.

Ja så satt jeg her, enogtyve år senere fra da det hele startet.

Morten Talleivsen
Daglig Leder / Designer

Senior designer / Branding spesialist / Innovatør

Milo Talleivsen
Sidekick / Makulator

Junior bjeffer / Murmeldyr / Papirmakulator

211178 Kreativt Byrå på Instagram