Generelle betingelser og vilkår for 211178 KREATIVT BYRÅ

Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos 211178 KREATIVT BYRÅ. Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil, utsolgte varer og logiske feil på våre sider.

Registrering / Personalia

For å kunne handle hos 211178 KREATIVT BYRÅ må du registrere deg. Dette for å oppnå høyest mulig sikkerhet rundt betaling og levering. Registreringen er gratis, og uten forpliktelser for deg. Opplysningene vil bli lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Straks du har lest gjennom betingelsene, akseptert dem, og registrert deg, vil du kunne legge inn kjøpsordre på varer i 211178 KREATIVT BYRÅ galleri. Ta vare på passordet ditt. Dette er en sikkerhetsfunksjon for deg, og skal brukes hver gang du benytter deg av 211178 KREATIVT BYRÅ. Du bestemmer selv passord når du registrerer deg, brukernavnet blir automatisk satt til din epostadresse.

211178 KREATIVT BYRÅ er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til oss, eller som vi får del i når du legger inn kjøpsordre eller besøker vår hjemmeside. Informasjonen vil brukes til varedistribusjon og til å sende deg informasjon om tjenester innunder 211178 KREATIVT BYRÅ. 211178 KREATIVT BYRÅ vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia, eller andre opplysninger om kunder hos 211178 KREATIVT BYRÅ, til en tredjepart. Ved å melde deg inn hos 211178 KREATIVT BYRÅ gir du selskapet tillatelse til å bruke din e-mail adresse til å sende markedsføring om varehuset og auksjonene. Dette kan du imidlertid reservere deg mot på innmeldingsskjemaet.

Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve dem slettet. Kontakt i så fall post@211178.no

Personvern

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til måling av trafikk på nettstedet. Målingene gir statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig, og til å presentere relevant innhold og annonser. Til formålet benyttes informasjonskapsler (cookies), elektroniske bilder (web beacons) og scripts fra måleverktøyene Yahoo! Web Analytics, Google Analytics og Google Adwords.

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder, og er små tekstfiler som lagres av nettleseren (Internet explorer, Firefox eller annet) på din PC/MAC. «Elektroniske bilder» er usynlige grafikkelementer som i dette tilfellet leses fra Yahoos nettsted, og brukes til måling av trafikk på nettstedet.

Innlegging av ordre

Det er kun personer som har fylt 18 år som kan handle hos 211178 KREATIVT BYRÅ. Innlagt kjøpsordre er bindende. Falsk ordreinnleggelse eller budgivning vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Betaling

Hos 211178 KREATIVT BYRÅ kan du velge mellom flere betalingsmåter, elektronisk betaling med kreditt/debetkort ( via paypal betalings Gateway ), faktura ved forskuddsbetaling eller Vipps.

*Faktura benyttes kun der hvor det vil foreligge forskuddsbetaling

*Faktura er kun mulig ved kjøp under kr 2 500

*Postoppkrav tilbys på alle ordre med en total ordreverdi opp til kr 5 000,-, men ikke dersom det er varer som må spesialbestilles eller tilvirkes.

Kortbetaling / sikkerhet

211178 KREATIVT BYRÅ aksepterer følgende kort: Visa, Eurocard, Mastercard, Diners Club, og andre debetkort med VISA-logo.

Når du betaler med kort, låses beløpet du skal betale på din konto inntil varen du har bestilt er sendt fra oss. Denne ordningen skaper trygghet, som kunde er du sikret at 211178 KREATIVT BYRÅ ikke tar betalt for varen før den er sendt fra oss. Hvis det oppstår problemer med leveringen fra vår side vil beløpet «låses opp» slik at du har normal tilgang til pengene. Betalingsordningen er godkjent av Datatilsynet.

Alle elektroniske korttransaksjoner gjøres via NETS og forbindelsen er kryptert med SSL/TLS.

Frakt og ekspedisjon

Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser 211178 KREATIVT BYRÅ benytter seg per i dag av posten. Hentemelding får du direkte fra ditt lokale postkontor.

Levering skjer med posten og du får en hentemelding når varen kan hentes på postkontoret. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager returneres den til 211178 KREATIVT BYRÅ. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på kr 300,-. Dette er uavhengig om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Angrerett og reklamasjon

Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven på kjøp hos 211178 KREATIVT BYRÅ, der kjøpesummen er over kr 300,- inkludert frakt og tilleggskostnader. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Benytt fortrinnsvis original emballasje, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje.

Kjøper må i følge loven selv stå for returfrakt. Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrefristloven av 24.03.72 nr.11, bør du benytte deg av henholdsvis returskjemaet som ligger ved pakken når du mottar den. Dette for å sikre at returen og eventuell tilbakebetaling går så raskt som mulig. Har du spørsmål kan du kontakte kundeservice. Retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen. Send aldri varer i retur i postoppkrav eller som rekommandert post.

Reklamasjoner på grunn av feil ved varen: det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Etter hovedregelen er det 2 års reklamasjonsrett på alle varer. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Har du ytterligere spørsmål om reklamasjoner kan du kontakte kundeservice på post@211178.no.

Vareinformasjon

211178 KREATIVT BYRÅ gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Likevel kan vi få feil informasjon fra våre underleverandører. 211178 KREATIVT BYRÅ tar derfor forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden. Alle tilbud gjelder såfremt varesortimentet er tilgjengelig for 211178 KREATIVT BYRÅ. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører. Videre tar 211178 KREATIVT BYRÅ forbehold om ikke innkommende varer.

Abonnements- og medlemsvilkår

Gjelder kun for abonnenter av nettmagasinet 21MAG og 211178 KREATIVT BYRÅ fordelskunder.

Ditt abonnement på 21MAG inkludert 211178 KREATIVT BYRÅ Fordel er registrert når disse vilkårene er akseptert. Abonnementet løper inntil oppsigelse foreligger.

Abonnementet på 21MAG inngår i medlemsavgiften man betaler som fordelskunde. Man vil da få tilgang på plus ( + ) artikler og annet forbeholdt innhold av den tid årsavgiften til fordelskunde er innbetalt.

Fordelskunde medlemskapet skal ikke videreformidles, selges eller distribueres på annen måte fra en person til en annen o.l. Herav inkludert innlogging til 21MAG sider og innhold som inngår under abonnementet.

Spørsmål vedrørende abonnement og medlemsvilkår rettes til post@211178.no

Forbehold

211178 KREATIVT BYRÅ tar forbehold om driftsstans eller uriktige priser, forårsaket av forhold utenfor vår kontroll, herunder tekniske problemer, inkludert, men ikke begrenset til, strømbrudd, overbelastning og sabotasje.

I tillegg forbeholder 211178 KREATIVT BYRÅ seg retten til å annullere ordre uten forvarsel og uten ytterligere forklaring. Videre betraktes alle innlagte men ikke ekspederte ordre som en aksept av kundens ønske om å kjøpe det det gitte produkt; 211178 KREATIVT BYRÅ har rett til og i etterkant annullere varelinjen eller heve kjøpet dersom det viser seg at det er oppgitt uriktige opplysninger, herunder men ikke begrenset til feil opplysninger fra våre underleverandører, feil i prising eller det skulle fremkomme opplysninger som gjør at vi ikke kan levere produktet i henhold til de på forhånd gitt opplysninger.

Videre handler 211178 KREATIVT BYRÅ alltid i god tro.