Genial, Norskdesignet mobilholder fra ScreenSight

Viser T3 mobilholderen til ScreenSight, festet på en baderomsvegg

Jeg har vært så heldig å bli involvert i dette prosjektet fra ScreenSight for en god stund tilbake. Produktet har vært under utvikling fra 2013 og jeg har fått gleden av å presentere mye av det visuelle. Se mer her!

Screen-Sight AS er etablert i Norge, og ble stiftet 27. september 2013 av Arne Halvor Økter.

Selskapets fokus er å gi alle smarttelefonbrukere over hele verden følelsen av å kunne kommunisere bedre utnytte smarttelefonen på en bedre måte, mens de kan ta bedre vare på sikkerheten og smarttelefonene sine.

Kommunikasjonsutstyr koster både kapital og bruker materialer her. Det kan ikke utelukkes det faktum at det er begrensede ressurser i de fleste familie- og samfunnsøkonomiske lag, som bør styres på en fornuftig måte.

Ved å ta bedre vare på viktige kommunikasjonsenheter, som inneholder både miljøfarlige og kostbare materialer, gir Screen-Sight sine kunder et positivt bidrag til bærekraftig ressursforvaltning globalt.

ScreenSight Branding - Logo vises i krom på mørk blå bakgrunn

Produktet gir økt sikkerhet rundt Nordmenns vaner ved bruk og lading av mobile enheter. Typisk lader mange av oss mobilen på natten, og med det har mange ulykker oppstått ved brann. T3 begrenser denne muligheten da produktet har minimalt av brennbare flater, samt at det i større grad fjerner muligheten for at mobiltelefoner og nettbrett ligger i sengen eller på brennbare materialer på nattbordet. Dette gjelder like mye voksne brukere som barn og ungdom.

T3 festes enkelt til de aller fleste overflater, enten med skruer eller 3M teip som er laget for å være robust. Men den er igjen enkel å fjerne og flytte uten limrester på overflaten.

Smartenhet holderen er det første produktet til ScreenSight og dermed flaggskipet som jeg har hatt gleden av, og fremdeles har gleden av å være med på å utvikle.

Bilde av macbook på en kontorpult med nettsiden til ScreenSight på skjermen.

Jeg oppfordrer alle til å ta en tur over på nettsidene til ScreenSight for å lese mer og gjerne bestille en T3 Mobilholder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *