211178 + Villmarkskunst = Sant

Bilde av villmarkskunst logo over naturbilde
211178 Kreativt Byrå er meget stolt av å ha ingått et samarbeid med kunstneren Tom F. Karlsen, og hans brand Villmarkskunst. Samarbeidet innebærer å fremover være manager, promotør og markedsavdeling for Villmarkskunst.

Mannen bak villmarkskunst, Tom F. Karlsen, er et allerede et meget godt etablert navn innen tattovør yrket og ikke minst en meget habil kunstner på ulike medier. Tom har jobbet hardt med å lage en rekke kunstverk som omfavner flora og fauna, folketro og stedsmotiver i Norge. Uttrykket strekker seg fra lekent til storslagent.

En god del av verkene er malt med akvarell, men kunstneren har nå beveget seg mer og mer over til kunst skapt i uttrykket D.G.A ( Digital Graphic Art ).
Uttrykket gir spillerom utover hva tradisjonelle medier kan tilby og gjør at uttrykket i verkene blir helt unike.

Villmarkskunst er en merkevare som i første omgang skal betjene Norske hus og hytter med kunstverk i ulike uttrykk og formater. Kunstverkene leveres som signerte og nummererte trykk i begrensede opplag der hvor disse er skapt i D.G.A. Kunstneren selger også trykk av akvareller, samt originaler.

Jeg tør påstå at uttrykket til Tom Karlsen stiller i en klasse for seg selv på et høyt nivå. En hver eier av disse kunstverkene kan stolt smykke veggene sine med et av hans signerte verk.

Tom F. Karlsen

Mannen bak signaturen er en meget allsidig kunstutøver. Uttrykkene hans har variert fra foto og tattovering til ulike medier som akvarell og digital kunst. Roten til spennet i uttrykksformene ligger forplantet i gleden av å skape unike uttrykk der hvor fantasien slår rot. Om det er i et stykke treverk eller et lærret er likegyldig så lenge uttrykket finner sin kunstneriske form.

Bilde av kunstneren Tom F. Karlsen
Billedkunstneren Tom F. Karlsen

Tom har sin bakgrunn både i kreative fag og som prosessoperatør. Det å være kreativ i så stor grad gjør at det tidvis kan være fornuftig å brekke av med helt nye inntrykk. Noe undertegnede kan kjenne seg meget godt igjen i. Avbrekkene varer dog ikke evig da kunstnersjelen har en tildens til å dra en tilbake igjen til å skape nye uttrykk. Fantasien lar seg ikke tøyle, men kun distraheres i kortere perioder. Men disse korte periodene skaper igjen rom for nye vinkler, tanker og fantasier. Dette er alltid sunt for en kunstner.

De siste årene har i stor grad vært dedikert til å skape kunstverk med hud som lærret, men det har og vært en stor kilde til inspirasjon for å lage kunstverk på ark, lærret og digitalt. Tom er klar i sin tale om å dedikere stadig mer tid til å dyrke sin iboende billedkunstner.

Veien videre for Villmarkskunst

Jeg gleder meg stort til å sammen med Tom, strukturere hans vyer, skape nye kanaler og kunne fremvise hvilken meget dyktig kunstner han er for almennheten.

Nettsiden er allerede tilgjengelig for å kunne kjøpe Tom sine kunstverk, så er du nyskjerrig så er det ingen ting i veien for å raskt kunne eie hans kunstverk. Du kan også besøke hans Facebook side for mer informasjon og kunst.

Jeg vil fremover oppdatere dere på fremdriften i dette meget spennende samarbeidet, så følg med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *