Her sitter jeg, enogtyve år senere

Ja så satt jeg her, enogtyve år senere fra da det hele startet.

Ja så satt jeg her, enogtyve år senere fra da det hele startet. Gråstenk i skjegget, et knippe rynker, lett blå under øynene men blid å full av ablegøyer.

Det hele startet naturlig nok i tegnekroken som liten sneip jeg var. Men etter Tegning, form farge og Reklame, illustrasjon og design på videregående startet jeg som fersk designer på NEAS i Brevik. Med Tom Eddy Eriksen som lærermester ekstraordinær har veien snirklet seg gjennom terrenget i reklame og mediabransjen til der hvor jeg i dag står.

Noen år her, noen år der, mye lærdom ved feiling og prøving. Veien til å bli en erfaren designer og allsidig i fagene har vært en prøvelse for hode, kropp og sjel. Men det var aldri noen tvil, uansett hvor ulent terreng, at det var dette jeg skulle holde på med så lenge jeg lever.

All denne erfaringen har gjort meg allsidig, lærenem, åpen og lydhør. Den har latt meg være på begge sider av bordet. Den har lært meg at det ikke er store ord og grandiose vyer som nødvendigvis skaper de beste produktene, men det å være tett på andre sin erfaring i deres eget fagfelt. Skape andre sine drømmer basert på deres erfaringer og drømmer, kombinere det med min erfaring og kunnskap om hvordan på best mulig måte tolke og levere budskapet deres.

Det er noe med gamle, vise fraser som «vær mot andre som du ønsker andre skal være mot deg». Det ligger mye sannhet og klokskap i å finne felles grunn og sammen bygge en solid grunnmur. Utøve gjensidig respekt for den erfaring og kompetanse partene har på hver sin side.

M.T

Mitt fag er min stolthet og lidenskap. Det har tatt meg vel så lang tid å komme dit hvor jeg er som en annen håndverker. Jeg forventer intet mindre av de enn hva de kan forvente av meg.

Det gleder meg stort å kunne møte gamle bekjente, nye ansikter og utfordringer som gir meg et nytt og spennende terreng å utforske. Jeg ser frem mot å jobbe med flotte mennesker, å være en kreatør som kan realisere visjoner, tanker og drømmer for andre.

Så satt jeg her da, enogtyve år senere fra da det hele startet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *